Víkendové rekondice - 12/2004
pod Lysou horou

Vážení přátelé,
již potřetí organizujeme předvánoční víkendové rekondice KB-MS v hotelu ODRA. Cena je více než rozumná a příjemné prostředí hotelu, úroveň služeb i skutečnost, že není potřeba čerpat dovolenou před koncem roku stále lákají naše kolegy nejen z MS kraje. Připravil je náš kolega pan Bartolom – děkujeme.
Zpět Home
Kde se rekondice konají:
Hotel Odra leží v údolí přímo pod Lysou horou a až narchol vede od hotelu cesta.
Hotel Odra je nestátní zdravotnické zařízení, ležící v údolí řeky Ostravice přímo pod Lysou Horou. Jedná se o atraktivní turistickou oblast s možností letní i zimní rekreace pro lyžaře i turisty, ale jak jsme zjistili tak i pro nás bechtěreviky. ODRA je lázeňský dům s plnou vybaveností pro léčebnou a rehabilitační činnost, které pravidelně 2x ročně využíváme.
Základní údaje o rekondicích:
  • Termín: 3.12. - 5.12. 2004
  • Procedury: Bazén, sauna, masáže, parafín, vířivé vany
  • Doplňkově: Solárium, bioptron, inhalace, posilovna
  • Ubytování - dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím a TV
  • Strava: Švédský stůl na snídani, oběd, večeře
  • Cena 999,- Kč + FT poukaz na procedury (předepíše lékař)
  • Zábava: Kulečník, střelnice, turistika, tanec
  • Dá se zajít do kuželny, ostatní bude záležet na nás
  • Nástup v pátek odpoledne (budou i procedury) – odjezd v neděli po obědě
  •   Je to kousek z Frýdku-Místku, pod vrcholem Lysé Hory.
    Nahoru Zpět Home
    Další informace o hotelu ODRA:
    Voda v bazénu bývá dost teplá (33)
    Hotel je od nejbližší autobusové a vlakové zastávky vzdálen 200 m. Pokoje jsou 2 a 3 lůžkové se sprchou, WC a TV. Je zde denní a noční bar, restaurace, fitcentrum, sauna, krytý bazén (pro ubytované zdarma), solárium, masáže a další procedury. K dispozici jsou stolní hry, hrací automat, kulečník, minigolf, ruské kuželky, střelnice, stolní tenis, půjčovna horských kol. Venkovní ohniště - asi v zimě nevyužjeme. Možnost diskoték (pro hotelové hosty) a tanečních večerů v night clubu.
    Co říci závěrem:
    Do začátku prosince je ještě chvilka času na rozmýšlení. Vím, že řada kolegů z Ostravska i Olomoucka již má jasno a jede. Nemáte chuť podívat se také do Beskyd a trochu se uvolnit a zrehabilitovat v předvánočním čase. Určitě to není poslední akce tohoto druhu, sledujte naše zprávy můžete s námi jet na některou z dalších podobných akcí. Předpokládáme, že pokud se krajské organizace dohodnou na dotaci podle svých možností, třeba 300 - 500 kč , bude cena více než přijatelná.
    Pokud máte zájem napište:   emainda@seznam.cz
    ©  Emil Mainda 2004