Znak Olomouce Vás bude provázet informačními stránkami KB-OL
Víkendové rekondice 2/2005 - Odra

Vážení přátelé,
loňská víkendová rekondice KB-MS v hotelu ODRA se líbila. V prosinci nám to pro nedostatek místa nevyšlo, takže jsme připravili novou akci na únor 2005. Rozumná cena, dopravní dostupnost, příjemné prostředí hotelu, výborná úroveň služeb, spokojenost účastníků, skutečnost, účast na akci bez dovolené, nám zajišťují již předem dostatek zájemců, ale zkuste se přihlásit i vy.
Zpět Home
Pohled na Lysou horu v Ostravici již znáte
Hotel Odra leží v údolí přímo pod Lysou horou a až narchol vede od hotelu cesta.
Hotel Odra, nestátní zdravotnické zařízení, leží v malebném údolí řeky Ostravice přímo pod Lysou Horou. Protože se jedná o atraktivní turistickou oblast s možností letní i zimní rekreace, je v širokém okolí čelá řada velice dobře vybavených horských hotelů, či rekreačních objektů. Bechtěrevici se ovšem neobejdou bez rehabilitací a tady je nabídka vskutku bohatá, proto se zase vracíme.
Základní údaje o rekondicích:
  • Termín: 25.02. - 27.02. 2005
  • Procedury: Bazén, sauna, masáže, parafín, vířivé vany
  • Doplňkově: Solárium, bioptron, inhalace, posilovna
  • Ubytování, strava - detaily upřesníme
  • Zábava: Kulečník, tenisový kurt, střelnice, turistika
  • Dá se zajít do kuželny, ostatní bude záležet na nás
  • Možnost uplatnit FT poukaz na procedury
  • Předpokládaná cena: 999,- Kč s plnou penzí
  •   Je to kousek z Frýdku-Místku, pod vrcholem Lysé Hory.
    Nahoru Zpět Home
    Další informace o hotelu ODRA:
    Voda v bazénu bývá dost teplá (33)
    Hotel je od nejbližší autobusové a vlakové zastávky vzdálen 200 m. Pokoje jsou 2 a 3 lůžkové se sprchou, WC a TV. Je zde denní a noční bar, restaurace, fitcentrum, sauna, krytý bazén (pro ubytované zdarma), solárium, masáže a další procedury. K dispozici jsou stolní hry, hrací automat, kulečník, minigolf, ruské kuželky, střelnice, stolní tenis, půjčovna horských kol. Venkovní ohniště - asi v zimě nevyužjeme. Možnost diskoték (pro hotelové hosty) a tanečních večerů v night clubu.
    Milovníci sauny si příjdou na své
    Co říci závěrem:
    Možná účastníky zaujme videoprogram sestavený z minulých akcí v roce 2005 - rekondice v TT, výlet do Bešeňové, ples KB-OL... Nezapomeňte vzít fotografie, rádi se všichni podíváme. Taneční večírek s předtančením a překvapení. Vlastní hudební nástroj bude vítán, najde se i místečko, kde nebudeme nikoho rušit třeba až do ranních hodin a unavení mohou klidně spát.
    ©  Lenka Procházková 2005