Znak Olomouce Vás bude provázet informačními stránkami KB-OL
Minirekondice ODRA - 4/2004
Jak jsme se měli na Ostravici

Hotel Odra leží v údolí přímo pod Lysou horou a až narchol vede od hotelu cesta.
Všichni účastníci akci pojali nejen jako rehabilitační a zdravotně prospěšnou, ale i společensky příjemnou a stmelující kolektiv. Nechybělo zdravé jádro našeho kolektivu s téměř 100% účastí výboru. Z Olomouce přijel opět plný autobus s 18 účastníky a k nim se připojilo ještě 8 kolegů z Moravskoslezského kraje. Lysá hora se na nás i tentokrát dívala z výše, pomáhalo ji v tom i počasí.
Zpět Home
Jak to dopadlo?
Víkend v hotelu Odra nás nezklamal, užili jsme si příjemných chvilek v bazénu, Voda v bazénu bývá dost teplá (33) při rehabilitaci i večerním tanečku. Zazpívali jsme si, prohlédli videozáběry z našich akcí, hlavně plesu, kde jsme se zdravě nasmáli. Přibrali jsme nějaké to deko v hotelové restauraci, jen té přírodě jsme zase moc nedali, venku poprchávalo. Snad to v létě napravíme. Většinu času jsme strávili v hotelovém bazénu, protože při plném obsazení ubytovaných přece jen byl občas s procedurami trochu časový skluz. Stihli jsme se i chvilku věnovat přednášce o produktech zdravé výživy a s Jiřinou ženy besedovaly o svém zdraví a jeho udržení.
Také jsme měli s sebou "zdravotní dozor" bakalářku, studentku medicíny a masérku, která se nám některým na požádání věnovala jak při masáži, tak v krátké besedě.
Závěrem:
Všem účastníkům patří za jejich přístup k hromadným akcím, ke kolektivu a celému KB-OL, velký dík, stejně tak hotelu Odra za vytvoření příjemného prostředí. Určitě zase někdy přijedeme.
Nahoru Zpět Home
©  Lenka Procházková 2004