Modrý kúpeľ je známou charakteristickou budovou lázní Turčianské Teplice
Minirekondice bechtěreviků 6/2003


Na minulých rekondicích v Turčianských Teplicích se vytvořila dobrá parta všem se tam líbilo, řadě dalších kolegů, kteří se tam zatím nedostali to bylo líto. Připravili jsme tedy další akci sice krátkou, ale zato levnější a hlavně v létě. Můžeme tedy vyzkoušet i venkovní termály. Přečtěte si: Hodnocení akce

Základní informace:
Biely kúpeľ - cvičení v termální vodě je velice příjemné a prospěšné
  • Turčianské Teplice 26.6. - 28.6. 2003 - 5 procedur
  • LD Alfa, 1 a 2 lůžkové pokoje, sprcha, WC, TV
  • Čtvrtek: Nástup (možno už kolem poledne)
  • Termál, masáž, večeře, tanec či bar nebo spánek
  • Pátek: Snídaně, 3 procedury, večeře, tanec
  • Odpoledne: Termál nebo výlet - Gaderská dolina
  • Sobota: Snídaně - Bešeňová, termál, tanec i ve vodě
  • Návrat ve večerních hodinách
  • Cena: cca 1000 kč splatno na místě

    Veľká Fatra - ubytování, strava, bazén, procedury, sál...
    Doprava a další informace:
        Doprava je zajištěna pro zájemce. Máme místo ve Ford Tranzit, 200 kč prosím sebou. Zájemci o bližší informace mohou volat 777 610 617.
        Tyto malé rekondice jsou trochu netypické, podařilo se je zajistit s vedením lázní za příkladné vstřícnosti. Naší snahou bylo minimalizovat náklady při zachování léčebné hodnoty a výhodou může být také, že potřebujete jediný den dovolené.
    Nahoru Zpět OL Aktuality HOME
    Hodnocení minirekondic:
    Minirekondice koncem června 2003 v Turčianských Teplicích s 2. výletem do termálů Bešeňová jsou další společnou akcí krajských organizací KB na Moravě. Tentokrát vše zorganizoval KB-OL. Jak se celá akce povedla?
    Lázeňská část v TT:
    Celkem přijelo 10 kolegů. K 6 kolegům z Olomouce se přidaly 3 kolegyně z Brna a 1 zástupce z Ostravy. Dopravu jsme si zajistili dvěma auty. KB-OL má kdykoliv k dispozici devítimístný tranzit s řidičem, a to je vždy veliká výhoda. Dá se říci, že všechno klaplo přesně jednak díky vstřícnosti obchodního oddělení lázní TT, které předem připravilo rozpisy procedur i ubytování podle naší objednávky, a také díky perfektní přípravě celé akce organizátorkou Ing. Procházkovou. Všichni účastníci měli polopenzi, a tady nás mile překvapila novinka - švédský stůl na snídani. Stihli jsme za ty dva a půl dne vše, co bylo v plánu, tedy 5 procedur v lázních, 2x taneček, prohlídku městečka (většina účastníků byla v TT poprvé), někteří jsme si dokoupili masáže, ti co měli málo tepla ještě "Modrý kúpel" v podvečer nebo navštívili venkovní termální koupaliště. Zacvičili jsme si v tělocvičně i v bazénu a všichni také večer na parketu. Jen zase na ty karty zase nedošlo, bylo pořád o čem povídat.
    Výlet do Bešeňové:
    Přesun do Bešeňové proběhl hladce, počasí nám přálo, jediným zklamáním pro některé tancechtivé účastnice však bylo, že hudba tentokrát nehrála, jela na svatbu, a tak zůstalo jen u reprodukované hudby. Voda v bazénech však byla stále stejně teplá a červená, takže na závěrečné kávě v Ružomberoku jsme si potykali i my, co jsme to za ty dva dny nestihli.
    Závěr:
    Co říci závěrem? Snad, že celá akce se vydařila, a že to funguje, že jsme se vešli do limitu 1000 kč na akci bez dotací a, že z dotacemi v budoucnosti (500-600 kč) bude cena dostupná pro mnoho kolegů. Nelze opomenout skutečnost, že na akci přijeli především noví kolegové a mají chuť nejen s námi pokračovat dále, ale také pomáhat. Získali jsme spolupracovnici z Brna pro aktualizaci internetových stránek brněnského kraje a ochotu pokusit se získat sponzory, aby podobných akcí mohlo být více a za lepších finančních podmínek. Všichni jsme pak bohatší o několik přátel po celé Moravě. Nějaká fotografie se ještě také časem najde. Zatím nemáme digitální fotoaparát, ale zato se bohatě filmovalo, takže bude i video.
    © Lenka Procházková 2003