Měl(a) jste těžký život s bechtěrevem (vojna, operace, přidružené chroby...) napište anonymně svůj příběh - ostatní bude jistě také zajímat Popovídejte si s přáteli, získejte nové přátele, napište co Vás trápí, možná někdo poradí. Zde najdete aktuality z lokality Karviná Zde najdete aktuality z Opavska Zde najdete aktuality z Frýdecko-Místecka Zde najdete aktuality z Moravskoslezského kraje Zde najdete aktuality z Olomouckého kraje Zde najdete aktuality z brněnského kraje Zde najdete aktuality ze zlínského kraje
Znak Zlína je málo známý

Setkání KB-ZL 10/2004


 Přítomno:  23% zvaných členů KB-ZL Zlín:  stadion - 21.10.2004
 Jednání řídil:  Ing. Imrýšek  
Zpět Aktuality HOME
Nejaktuálnější body programu:
  • Beseda s hostem: V úvodní části schůzky nás pan Antonín Šiška, specialista na obuv pro zdravotně postižené, seznámil s projektem "Zdravá obuv". Podrobně rozebral negativní důsledky nošení bot, nepřizpůsobených potřebám zdravotního stavu našich pacientů. Na přinesených vzorcích vysvětlil rozdíly mezi běžnou a zdravotní botou, kterou je možno dle individuálních požadavků ušít přesně na míru. Po vyzkoušení přinesených modelů jsme konstatovali, že správná obuv má velký vliv na řešení našich problémů s pohybem, uvolněním napětí v oblasti kotníků, pat, kolen, kyčlí, zvýšenými nárty a celkovou pohodou při chůzi.
    Přítomní členové pověřili výbor KB-ZL zajistit užší spolupráci s hostem naší schůzky. Členům přispějeme na zhotovení zdravotní obuvi na míru částkou 300.- Kč. Zahájíme, společně s výrobcem obuvi, jednání s pojišťovnami o částečné úhradě nákladů na ortopedicky přizpůsobenou obuv pro naše bechtěreviky.
  • Rekondice 2005: Seznámení s termíny a programem rekondicí 2005. Přítomní předali 9 žádostí. KB-ZL přispěje částkou min. 500.- Kč na člena.
    Výbor zašle přihlášky Prezídiu KB nejpozději do 15.11.2004.
  • Různé:
    - Roste počet zamítnutých žádostí na komplexní lázeňskou léčbu ze stran pojišťoven
    - Informace o stavu žádostí na příspěvek pro rok 2005
    - Podané žádosti: MěÚ Zlín, Kroměříž
    - Rozpracováno dalších 20 žádostí
    - Přehled o stavu hospodaření za rok 2004
    - Členské průkazky - prezídium další vydávání upřesní
    - Informace z Prezídia KB.
    - Valná hromada: duben 2005 - podrobnější informace vyjdou na stránkách "Bechtěrevika"
    - Hodnotící schůzi KB-ZL uskutečníme koncem února 2005
    Nahoru Zpět Aktuality HOME
    ©  Luděk Imrýšek 2004