Měl(a) jste těžký život s bechtěrevem (vojna, operace, přidružené chroby...) napište anonymně svůj příběh - ostatní bude jistě také zajímat Popovídejte si s přáteli, získejte nové přátele, napište co Vás trápí, možná někdo poradí. Zde najdete aktuality z lokality Karviná Zde najdete aktuality z Opavska Zde najdete aktuality z Frýdecko-Místecka Zde najdete aktuality z Moravskoslezského kraje Zde najdete aktuality z Olomouckého kraje Zde najdete aktuality z brněnského kraje Zde najdete aktuality ze zlínského kraje
Znak Zlína je málo známý

Klub bechtěreviků - kraj Zlín
Informace o schůzce 6.6. 2002


Dne 6.6. 2002jsme se opět sešli v Zámecké restauraci ve Zlíně. V úvodu nás seznámil místopřeseda s aktuálními informacemi z jednání prezídia KB a z celostátní porady zástupců Krajských organizací.
Účast na schůzce byla bohatá
KB-ZL má nyní 73 členů. Z toho pouze 65 % má za rok 2002 zaplaceno členský příspěvek. Za rok 2001 dosud příspěvek neposlalo 35% členů. ( Dle platných Stanov již vlastně nejsou členy KB. Na náš Občasnik Bechtěrevik a další činnost nepřispívají). Jejich škoda, protože se sami vzdali možnosti využít dalších výhod které pro řádné členy KLUB zajišťuje a připravuje:
    Zpět Aktuality HOME
  1. Pravidelné informace a nové poznatky při léčbě
  2. Možnost rekondičních pobytů
  3. Vyřízení osvobození od paušálních poplatků za telefon, minimalizace doplatků za léky v lékarnách
  4. Proplacení nakoupených individuálních rehabilitačních pomůcek( videokazety domácího cvičení, balony pro rehab. cvičení a další pomůcky…)
  5. Proplacení rehabilitačních kursů
  6. Cvičení, plavenky do bazénů s ohřívanou vodou apod.
Pan Kosek jako vždy splehlivě fotil
Klub si díky získaným dotacím od obcí vytvořil dostatek prostředků na profinancování uvedených aktivit. Při besedě jsme si osvětlili některé aktuální otázky týkajících se:
  • Výpočet výše invalidního a starobního důchodu ačástečného invalid. důchodu
  • Zkušeností při vyřizování zákonných nároků na ZTP
  • Vedoucí oblasti Uherské Hradiště informoval o nově připravovaném projektu rehabilitace pro členy v tomto regionu.
  • Jsme na internetu: Kolegové z Moravskoslezského KB nám umožnili prezentaci na svých stránkách. Nahoru Zpět Aktuality HOME
    ©  Luděk Imrýšek 2002