Měl(a) jste těžký život s bechtěrevem (vojna, operace, přidružené chroby...) napište anonymně svůj příběh - ostatní bude jistě také zajímat Popovídejte si s přáteli, získejte nové přátele, napište co Vás trápí, možná někdo poradí. Zde najdete aktuality z lokality Karviná Zde najdete aktuality z Opavska Zde najdete aktuality z Frýdecko-Místecka Zde najdete aktuality z Moravskoslezského kraje Zde najdete aktuality z Olomouckého kraje Zde najdete aktuality z brněnského kraje Zde najdete aktuality ze zlínského kraje
Znak Zlína je málo známý

Krajské shromáždění KB-ZL 2004


 Přítomno:  30% zvaných členů KB-ZL Zlín:  Zámek - 29.4.2003
 Jednání řídil:  Ing. Imrýšek  
Týden po konání Valné hromady našeho KLUBU jsme se sešli na celokrajské schůzce ve čtvrtek 29.4.2004. Měli jsme velký problém s hledáním náhradního místa, protože v Zámecké restauraci, našem tradičním místě, probíhá rozsáhlá rekonstrukce. Předseda KB-ZL má proslov Prostory jsme našli na fotbalovém stadionu a ne ledajaké. Mohli jsme se sejít v příjemném V.I.P. salonku tohoto sportovního stánku.
Hlavními body bylo projednání závěrů Valné hromady a upřesnění hlavních úkolů naší Krajské organizace v tomto roce. Zabezpečení našeho projektu rozvoje rehabilitačních programů máme zpracováno v:
Zaměření činnosti pro rok 2004.
Hlavní úkoly:
  • Zlepšení podmínek života pacientů
  • Organizace rehabilitačních a rekondičních programů
  • Poradenské služby
  • Zpomalení postupu nemoci, minimalizace pracovní neschopnosti, aktivním přístupem pacientů
    Zpět Aktuality HOME
    K tomu:
  • zajistit potřebné cvičební pomůcky pro podporu každodenní domácí rehabilitace
  • vytvořit podmínky pro účast na rekondičních pobytech pořádaných Prezídiem KB
  • pokračovat v podpoře zájmu pacientů o společné rehab. cvičení a plavání
  • zajistit návštěvy slovenských termálních lázní a bazénů
  • pokračovat v pravidelných celokrajských schůzkách - besedy s odbornými lékaři
  • pokračovat v poradenských službách
    Nedaří se nám ve všech okresech kraje organizovat pravidelná společná cvičení. Plné zaujetí.. Nejlépe si vedou kolegové z okresu Kroměříž. Organizují pravidelná cvičení v tělocvičně doplněná léčivými vanovými koupelemi. Námi zakoupené pomůcky (balony, žíněnky) si nosí do málo vybavených tělocvičen. Ve Zlíně je stále málo a nepravidelně využívána možnost rehabilitačního bazénu v nemocnici T.Bati. O společná cvičení v tělocvičně je zájem malý.
    Vytvořili jsme velmi dobré podmínky pro rozvoj pravidelnho domácího cvičení zakoupením našich videokazet, malých a velkých cvičebních balonů našim členům. Něco jako, "Cvičí celá rodina". V tomto tredu budeme pokračovat.
    Nahoru Zpět Aktuality HOME
    ©  Luděk Imrýšek 2004