Měl(a) jste těžký život s bechtěrevem (vojna, operace, přidružené chroby...) napište anonymně svůj příběh - ostatní bude jistě také zajímat Popovídejte si s přáteli, získejte nové přátele, napište co Vás trápí, možná někdo poradí. Zde najdete aktuality z lokality Karviná Zde najdete aktuality z Opavska Zde najdete aktuality z Frýdecko-Místecka Zde najdete aktuality z Moravskoslezského kraje Zde najdete aktuality z Olomouckého kraje Zde najdete aktuality z brněnského kraje Zde najdete aktuality ze zlínského kraje
Znak Zlína je málo známý

Krajské shromáždění KB-ZL 2003


 Přítomno:  35% zvaných členů KB-OL Zlín:  Zámek - 26.6.2003
 Jednání řídil:  Ing. Imrýšek  
Krátce po Valné hromadě Klubu bechtěreviků, se ve čtvrtek, 26.6.2003 sešli členové naší krajské organizace aby se seznámili s jejím průběhem, závěry a stanovili si úkoly na II. pololetí 2003. Pozváni byli již jen členové, platící členské příspěvky.
Zpět Aktuality HOME
I. Úvodní informace:
1. 
Předseda informoval o průběhu, diskusi, výsledku voleb a usnesení VH Klubu bechtěreviků konané dne 7.6.2003 v Praze. Činnost naší krajské organizace za rok 2002 jsme hodnotili podrobně na březnové schůzce. Nyní jsme se zaměřili na výsledky činnosti v I. pololetí 2003.
2.  
V lednu 2003 jsme rozeslali žádosti o příspěvek na činnost do 36-ti obcí kraje. Zatím jich kladně odpovědělo 13, další naši žádost projednají začátkem II. pololetí 2003. Dotace v roce 2003 zatím dosáhly částky 13.000.- Kč. Dále firma Barum-Continental zaslala sponzorský dar ve výši 10.000.- Kč a Foto agentura DIOS pro nás bezplatně vede ekonomiku a hospodaření.
3.  
Novým prvkem v naší činnosti je koordinace plánů čtyř sousedních krajů - MS, OL, B a ZL - za účelem zvýšení efektivnosti a rozšíření nabídky akcí zaměřených na rehabilitační projekty. První společné akce (Bešeňová a Turčianské Teplice) díky velké aktivitě kolegů z MS a OL kraje již proběhly. Z našich řad se zůčasnili 4 členové. Jedná se o krátkodobé projekty, vhodně doplňující hlavní nabídku rekondičních pobytů pořádaných prezídiem KB (celkem 11 členů).
4.  
V diskusi jsme probírali a vyměňovali poznatky z rekondicí, lázeňských pobytů a jednání s úřady a institucemi při vyřizování zákonných nároků zdravotně postižených.
II. Volba orgánů KB-ZL:
Výsledky voleb do výboru:  Volba vedoucích oblastí:
  • Luděk Imrýšek - předseda
  • Kroměříž - Milan Štěrba
  • Pavel Kosek - místopředseda
  • Uh.Hradiště - Petra Šupková
  • Olga Filipová - jednatel
  • Zlín - Pavel Kosek
  • Milan Štěrba - člen
  • Bystřice p.Host.  - Petr Novák
  • Mojmír Šemický  - člen
  • Vsetín - Ing. Josef Valošek
    Nahoru Zpět Aktuality HOME
    III. Usnesení krajského shromáždění:
    1. Schvaluje:Zprávu o činnosti a hospodaření KB-ZL
     Volbu předsedy, místopředsedy a členů výboru
     Zaměření činnosti na další období
    2. Ukládá výboru: Zpracovat hlavní úkoly krajské organizace na další období
    3. Potvrzuje:Zvolené vedoucí oblastí KB-ZL
    4. Souhlasí:S vedením účetnictví KB-ZL přes firmu DIOS.
    ©  Luděk Imrýšek 2003