Výlet do Bešeňové - 2005

Unikátní kousek slovenské přírody. Každý zde najde to co má nejraději.
Tak nám zase uplynul jeden rok. Nízké Tatry, Liptovská Mara, Demänovská dolina s jeskyněmi, Taralandia i Bešeňová, vše zůstalo na svých místech a čeká na nás. Naším cílem je opět, jak jinak u bechtěreviků, léčivá, teplá voda, která dělá tak dobře našim kloubům a páteři. Takže vzhůru za teplou vodou:
Termály: Bešeňová, Tatralandia
O krásách přírody Liptova jsme psali již loni a předloni, proto se nebudeme opakovat. Snad jen, že jsme zvažovali i jiná místa na Slovensku, ale jednoznačně vyhrál Liptov. Takže kdy pojedeme?
Zpět Home
Na výlet do termálů jedeme 21. - 22.5. 2005:
V areálu termálů můžete strávit celý den a nemusíte se nudit.
I tentokrát pojedeme na 2 dny, roste zvědavost na Tatralandiu a již dnes je řada kolegů rozhodnuta, že se tam musí podívat i přes vyšší cenu. Někteří turisté se možná nechají zlákat některým z dalších divů bohaté a krásné přírody.
Třeba se o tom někdo dočte i odjinud a přijede se podívat také? Dopravu máme tentokrát mikrobusem a osobními auty. Ubytování bude v penzionech v blízkém okolí termálu. Ve večerních hodinách se určitě někde najde místo s posezením a hudbou. Na dopravu každý přispěje řidiči (200kč), ubytování (do 300 SK) i vstupenky si zaplatí každý sám. Dotace členům KB-MS budou vyřízeny dodatečně. Pokud máte průkazy ZTP, nezapoměňte je, můžou se hodit na slevy. Hodí se plavky, župan nebo větší osuška, přezůvky, jídlo si můžete koupit, pokud se nazásobíte z domova. Odjezd domů plánujeme v podvečerních hodinách.
Snad budeme mít štěstí, bude krásně, zahraje i hudba, dosyta se vyhřejeme a nikdo nepřijde k úrazu. Přece jen bude ještě trochu před hlavní letní sezónou. Na večerní nuda koupání v Tatralandii asi už čekat nebudeme.
Nahoru Zpět Home
Přečtěte si hodnocení z:  Ostravy  a  Olomouce
©  Emil Mainda 2005